+31 (0)73 549 89 22

Glas repair

24 uur service

Glassrepair is de naam van onze 24 uurs glasservice waarmee we door heel Brabant actief zijn. Of het nu gaat om een klein ruitje, om een grote winkelruit of dat we een houten nooddeur moeten maken: altijd kan iedereen een beroep op ons doen. Wij werken al jaren voor verzekeringen en particulieren.

bereikbaar

We zijn altijd bereikbaar en in overleg komen we de glasschade maken of maken we een noodvoorziening. Ook kunnen we de rekening rechtstreeks afwerken met de verzekering.

mobiel

Onze glaswagens zijn mobiele werkplaatsen en we hebben ze zo compleet mogelijk ingericht zodat we zoveel mogelijk soorten enkelglas bij ons hebben. Indien we het niet bij hebben zorgen we voor een noodvoorziening. Bij dubbelglas maken we indien nodig ook een noodvoorziening, we meten het glas op waarna het glas wordt besteld. Binnen 14 dagen is ons streven om het nieuwe dubbel glas te plaatsen.

spoedservice

U kunt er ook voor kiezen, dat het dubbel glas binnen 24 uur wordt gemaakt, maar daar zit natuurlijk een toeslag op omdat het dan met de spoedservice moet worden gemaakt.

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het volgens de normen wordt geplaatst