+31 (0)73 549 89 22

Glas service

toepassingen

We werken al jaren met glas, en glas is een product dat steeds in ontwikkeling is. Vroeger was glas een onderdeel van het huis, nu merk je steeds meer dat glas een belangrijkere rol speelt in de woning. Door de vele toepassingen en ontwikkelingen spreekt het veel meer mensen aan. Ook architecten passen steeds meer glas toe, door glas krijg je het gevoel van ruimte, waardoor buiten en binnen worden samengevoegd.

maatwerk

We richten ons dan niet op de grote nieuwbouwprojecten maar juist op het maatwerk advies en denken graag mee. Tevens voeren we vele opdrachten uit voor aannemers, deze adviseren we daarom graag in de verschillende mogelijkheden.

ervaring

Onze ervaring leert dat veel mensen niet de verschillen in het glas kennen, de toepasbaarheid ervan of wat alle NEN normen inhouden. Regelmatig worden we er te laat bij gehaald, waardoor een klant met problemen wordt geconfronteerd die voorkomen hadden kunnen worden.

service

We staan altijd klaar, denken met de klant mee en hebben dankzij jarenlange ervaring voor de meeste problemen meteen een passende oplossing. Denk hierbij aan diktes van het glas, hardglas (puien) isolatieglas met een oversteek (lichtstraat, verlijming van glas tegen glas) monumentenglas, veiligheidsglas en de normen hiervan, douchewand, spiegelverwarming en wienersprosse. En het allerbelangrijkste is misschien nog wel dat we het glas snel en vakkundig plaatsen en dit alles aanbieden tegen glasscherpe prijzen.

Hoe bereken ik het gewicht van glas?

  • Oppervlakte glas x totale dikte glas = … x 2.5
  • Het gewicht van de folie nemen we niet mee in de brekingen omdat dit minimaal is