+31 (0)73 549 89 22

Over ons

De Wit Glasservice


De Wit Glasservice startte in 1994 als een glas- en schildersbedrijf. Maar de liefde voor glas en zijn toepasbaarheid werd steeds groter. In 2002 hebben we besloten om al het onderhanden schilderwerk nog uit te voeren en ons vervolgens als een allround bedrijf volledig te gaan richten op glas.

Zo is De Wit glasservice en Glass repair ontstaan. In ons bedrijf zijn we 24 uur per dag met vier mensen actief in de nieuwbouw en renovatie glasschade service. Ook leveren we steeds meer glas aan schilders en ZZP'ers.

Plaatsing van glas /NEN normen

Onze ervaring leert dat veel klanten niet weten wat de verschillen in glas zijn, de toepasbaarheid ervan of wat alle NEN normen inhouden. Regelmatig worden we er te laat bij gehaald, waardoor een klant met problemen wordt geconfronteerd die voorkomen hadden kunnen worden. We staan altijd klaar, denken met de klant mee en hebben dankzij jarenlange ervaring voor de meeste problemen meteen een passende oplossing. Zoals over diktes van glas, hardglas (puien) isolatieglas met een oversteek (lichtstraat, verlijming van glas tegen glas) monumentenglas, veiligheidsglas en de normen hiervan, douchewand, spiegelverwarming en wienersprosse.

Subsidie

Vanaf 15 september is er weer een nieuwe subsidieregeling in het leven geroepen! Bij uitvoering van 2 isolatiemaatregelen zoals HR++ glas /tripleglas / spouw/gevel/dak/vloer isolatie is er weer subsidie beschikbaar. Voor HR glas is dit € 35.00 per m2 en voor tripleglas is dit € 45.00 per m2. Voor de voorwaardes of andere vragen kunt u altijd contact opnemen.

De wit glasservice is aangesloten bij Glass Inside

Glass Inside is specialist op het gebied van glas in het interieur. Glazen deuren in veel variëteiten tot aan automatisch schuivende glazen deuren en designdeuren toe. Glazen wanden, inloopdouches en al dan niet verwarmde spiegels.

De Wit Glasservice werkt samen met Isosun

Isosun is specialist op het gebied van spouwmuurisolatie en zonnepanelen. Wanneer wij elkaars expertise nodig hebben tijdens onze werkzaamheden kunnen we altijd vertrouwen op Isosun.